Akcija za Banovinu

Mostar Vrijeme
Obavijesti

Imajući u vidu predstojeće Lokalne izbore u Gradu Mostaru, koji će se održati dana 20.12.2020. godine, te provođenje kampanje za iste od strane političkih subjekata koji su registrirani za izborni proces, Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara upozorava sve političke subjekte, da promidžbene oglase i plakate ne postavljaju na stabla, stupove javne rasvjete, površine te objekte i uređaje koji nisu namjenjeni u tu svrhu. 

Na temelju članka 122. Odluke o komunalno redu („Službeni glasnik Grada Mostara“, broj 06/2005), prekršajno će se kazniti  politički subjekti, koji ne postupe sukladno gore navedenim mjerama. 

Inspekcijske kontrole poštivanja navedenih zakonskih odredbi u nadležnosti Komunalne inspekcije Grada Mostara počinju prvog dana predizborne kampanje. 

Stoga pozivamo sve političke subjekte koji učestvuju u predstojećoj jednomjesečnoj predizbornoj kampanji, da dosljedno primjenjuju zakonske propise u vezi s oglašavanjem i promocijom, te da navedene aktivnosti vrše samo na Zakonom predviđen način.

www.mostar.ba

TPL_BACKTOTOP